Grunnleggende Råd Når Det Kommer Til Smykker

Å velge smykker kan virke som en vanskelig oppgave hvis du ikke er sikker på hvor du skal begynne. Å kjenne noens fødselsstein eller favorittmetall (som gull, hvitt gull eller sølv) kan hjelpe deg enormt når du skal velge smykker. Les tipsene i denne artikkelen for å få ideer til hvilke armbånd, ringer eller halskjeder som passer best.

Hvis du er en selger av smykker, sørg for at du inkluderer noen bilder av hvordan det skal se ut når det brukes. Smykker har en tendens til å se mye annerledes ut når du faktisk ser det i bruk kontra bare å sitte på en bordplate. Prøv å ta et bilde av en utstillingsdukke som har den på seg, eller be deg selv, ansatte eller til og med kundene dine sende inn «modelleringsbilder» av delene som er i bruk. Dette gir alle kundene dine et innblikk i hvordan ting ser ut med størrelsen deres og hvordan ting dingler.

Smykkeforretninger er et flott sted å selge smykkene dine. Forsendelsesbutikker vil selge smykkene dine for det du synes er en rimelig pris, og de tar en viss prosentandel av salget når varen selges. De vil vanligvis vise den i ca 3 måneder og deretter har du muligheten til å enten hente den eller selge den til butikken. Noen ganger vil butikken holde den utstilt lenger hvis du spør.

Når du kjøper eller selger smykker, bør du vurdere å se på spesialiserte pantelånerbutikker. Disse butikkene kommer til å ha personer som vet hva de snakker om. De vil være i stand til å vurdere den omtrentlige verdien av smykkene mye mer nøyaktig enn en vanlig pantelånerbutikk, slik at du kan ha fred i sinnet med ditt salg eller kjøp.

Selv om noen av bitene kan være attraktive, bør du holde deg unna gullfylte smykker. Uansett hva selgeren sier, kan gullfylte smykker gjøre huden din grønn og fargene kan forsvinne. Det beste du kan gjøre hvis du ikke vet om det er gullfylt, er å ikke kjøpe det.

Når du velger å foreta et smykkekjøp som gave, gjør det fra en butikk som lar deg gjøre returer! Du vet aldri når noen bare ikke vil like det du velger, og det er mye lettere å ta dem med deg når du returnerer stykket for å velge ut noe de liker.

For å åpne en koblingslenke når du lager kjedesmykker, hold koblingslenken stødig med en tang på venstre hånd, og grip den motsatte siden av åpningen med en tang på høyre side. Vri hendene forsiktig mot hverandre. Denne vridningshandlingen hjelper hoppringen med å opprettholde sin sirkulære form uten forvrengning, noe som vil oppstå hvis du prøver å skyve sidene sammen uten å vri.

Å ha anledningen i bakhodet når du velger smykker, kan hjelpe deg med å avgjøre hva som er passende, og hva mottakeren ønsker mest. Å kjenne fødselssteinene for hver måned og budsjettet du har vil også gjøre det lettere å velge. Husk tipsene i denne artikkelen hvis du ønsker å gi smykker i gave.

Ideer For Kjøp Av Smykker