Få Smykkene Til Å Fungere For Deg

Du vil gjerne vite alt som er å vite om smykker, slik at du vet hva du skal passe på når du enten skal kjøpe eller selge et smykke. Denne artikkelen vil gi mange råd slik at du kan være trygg på at ingen vil ha en sjanse til å rive deg av.

Oppbevar smykkene dine i filt. Det er alltid irriterende når et smykke av favorittsmykket ditt begynner å bli anløpet. For å forhindre at det blir anløpet, bare sørg for at du oppbevarer det riktig. Bruk en filtpose eller til og med et smykkeskrin foret med filt. Det vil bidra til å forhindre at smykket blir anløpet.

Hvis du er en selger av smykker, sørg for at du inkluderer noen bilder av hvordan det skal se ut når det brukes. Smykker har en tendens til å se mye annerledes ut når du faktisk ser det i bruk kontra bare å sitte på en bordplate. Prøv å ta et bilde av en utstillingsdukke som har den på seg, eller be deg selv, ansatte eller til og med kundene dine sende inn «modelleringsbilder» av delene som er i bruk. Dette gir alle kundene dine et innblikk i hvordan ting ser ut med størrelsen deres og hvordan ting dingler.

Native American smykker har en rik historie i amerikansk kultur. De fargerike perlene og designene forteller historier fra tidligere generasjoner. Smykker var en viktig del av de fleste indianeres arv, med vakre stykker som dateres tilbake tusenvis av år. De samme stilene og designene er fortsatt populære og etterspurt i dag.

Når du velger øredobber, test vekten i butikken. Du kan ikke – og bør ikke – prøve dem på, men å holde dem i hånden kan kanskje fortelle deg om de er for tunge for bruk hele dagen eller bare for tunge. Tunge øredobber vil til slutt bli smertefulle. Uansett hvor fine de ser ut, vil du ikke ha dem på hvis de ikke er komfortable.

For å forhindre at ringene overvelder hendene dine, bør du aldri ha mer enn to på samme finger. Ringer kan lett se overdrevne ut, og selv en serie med tynnere ringer kan se overveldende ut. Hvis du har på deg en overdimensjonert ring, er det best å bruke bare noen få andre ringer sammen med den.

Hvis kjolen din skal være relativt vanlig, velg farger for smykkene dine fra blomstene i buketten din! Det er helt fantastisk når farger fra ørene, halsen, håndleddet og blomstene dine skinner gjennom. Du kan til og med legge til en dæsj gnist til buketten din med krystallpynt.

Når du kjøper vintage smykker, bli kjent med de forskjellige tidsperiodene knyttet til hvert stykke. Et stykke viktoriansk tidsalder kan interessere deg mer enn ett fra en annen epoke, så å kjenne forskjellene vil hjelpe deg å raskt finne stykkene du er mest interessert i å kjøpe, i stedet for å bruke mye tid på å bla.

Avslutningsvis vil du forsikre deg om at ingen kommer til å dra nytte av deg når du kjøper eller selger smykker. Selv om ingen kan stoppe en uærlig person fra å prøve å jukse deg, kan du forberede deg på det verste ved å følge tipsene i denne artikkelen.

Ideer For Kjøp Av Smykker